با توجه به تحقیقات صورت گرفته و بازدید محل قتل و جسد مقتوله مشخص شد، قتل توسط نامزد متوفی که جوانی ۲۱ ساله بوده صورت گرفته و پس از آن از صحنه متواری شده

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از قتل یک دختر جوان به دست نامزدش و دستگیری قاتل ۲۱ ساله در کمتر از ۱۰ ساعت خبر داد.
سرهنگ توحید فارسی با اعلام این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای ۱۱۰ پلیسی، مبنی بر قتل دختر ۱۶ ساله با ضربات چاقو در یکی از محلات این شهرستان، بلافاصله ماموران پلیس آگاهی و انتظامی این شهرستان جهت بررسی صحنه جرم در محل مورد نظر حاضر شدند.
وی افزود: با توجه به تحقیقات صورت گرفته و بازدید محل قتل و جسد مقتوله مشخص شد، قتل توسط نامزد متوفی که جوانی ۲۱ ساله بوده صورت گرفته و پس از آن از صحنه متواری شده است.
سرهنگ فارسی خاطرنشان کرد: ماموران انتظامی با اشرافیت اطلاعاتی و شناسایی هویت قاتل، در یک اقدام ضربتی موفق شدند قاتل ۲۱ ساله را ظرف کمتر از ۱۰ ساعت دستگیر و به مقر پلیس آگاهی دلالت دادند.
وی تصریح کرد: در بازجوییهای پلیسی و مواجهه با شواهد و مدارک و ادله پلیسی در نهایت متهم به قتل نامزدش با انگیزه اختلاف خانوادگی اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.
وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی حافظ جان، مال و نظم و آرامش مردم است و همه توان و تلاش خود را برای برقراری امنیت به کار میگیرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک موضوع را بلافاصله از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
دعوای مرگبار به خاطر یک تکه سنگ
جنایتی که به خاطر بدگویی از پدر رخ داد
جنایت رئیس شرکت به خاطر علاقه به کارمندش/در کپسول مریم سیانور ریختم
قاتل فراری را شناسایی کنید: ماجرای آدم سوزی هولناک در فروشگاه لوازم یدکی خودرو
اعتراف تکان دهنده مرد تهرانی: به زنم برق وصل کردم و او را کشتم
شوهرکشی ۲ زن خیانتکار در قلب تهران +جزئیات